Mannā burkānu keksiņi Atpakaļ


Sastāvdaļas

 Pagatavošana:
Krējumam vai jogurtam vai kefīram - ko nu izvēlamies- pievienojam mannā un atstājam uz vienu stundu.

Olas baltumus atdalam no dzeltenumiem. Dzeltenumus putojam ar 1/2 glāzi cukura līdz iegūstam gaišu masu.

Burkānus sarīvētus uz smalkās rīves kopā ar otru pusi glāzi cukura sablenderējam.

Mannā masai pievienojam blenderētos burkānus, izmaisam un atstājam.

Olas baltumus putojam ar šķipsniņu sāli līdz stingrām putām.

Olu dzeltenumus savienojam ar mannā masu, pievienojam miltus ar cepamo pulveri. Visu izmaisam -vai ar roku vai ar mikseri.

Iecilājam olas baltumus un lēnām un rūpīgi izmaisam.

Liekam ieeļļotās mazās vai arī lielā formā. Cepam ap 200 grādiem ap 20-30 minūtēm.

Pagaidam līdz atdziest un izņemam no formiņām.