Burkānu- zirnīšu sautējums Atpakaļ


 Pagatavošana:
Burkānus nomizo, sagriež ripiņās. Ņem pannu ar augstām malām, liek iekšā burkānus, pielej nedaudz ūdens (mazāk kā pusglāzi) - lai labāk sautējas. Sautē kamēr burkāni mīksti, ik pa laikam apmaisot. Tad pievieno zaļos zirnīšus un sautē aptuveni 10 minūtes. Nākamais solis- pievieno burkāniem un zirnīšiem cīsiņus, kas iepriekš sagatavoti- tiem novilkta plēve (ja tāda ir) un sagriezti mazākos gabalos. Pievieno sāli un melnos piparus pēc garšas. Visu sautē, ik pa laikam apmaisot, līdz cīsiņi gatavi. Beigās pievieno nedaudz saldo krējumu, visu apmaisa un sautē vēl 5 minūtes. Gatavs!