Bulciņas ar lasi un siļķīti Atpakaļ


Autors: Dace
4
Sastāvdaļas
Porciju skaits: 


Bļodā ieber miltus, pievieno cepamo pulveri, sodu un šķipsniņu sāls. Pierīvē nesālītu saldētu sviestu, pievieno sasmalcinātas dilles un paniņas. Visu kārtīgi samīca.

Uz galda uzber miltus un uz tiem uzliek samīcīto mīklu. Viegli izrullē apmēram 1,5 cm biezumā. Ar formiņu izveido aplīšus un liek pannā uz cepampapīra.

Izkausē sviestu un ar to iesmērē uz pannas saliktās bulciņas.

Cep cepeškrāsnī 220 grādos apmēram 25 min.

Bulciņas atdzesē un sagriež horizontāli uz pusēm.

Smērējamā masa: krēmsieram pievieno skābo krējumu un samaisa. Pievieno sakapātas dilles un citrona miziņu.

Bulciņas vienu pusīti apziež ar pagatavoto masu. Uzliek dažas rukolas lapiņas un laša šķēlītes, bet uz dažām siļķīti, kā arī šķēlēs sagrieztu vārītu olu. Pārkaisa ar pipariem. Otru pusi arī apsmērē ar to pašu masu, un saliek kopā abas maizītes puses. Bulciņas gatavas.