Kuskuss ar garnelēm Atpakaļ


Autors: Dace
3
Sastāvdaļas
Porciju skaits: 


1. Nomazgā un sagriez dārzeņus mazos kubiņos, ķirštomātus uz pusēm.

2. Uzkarsētā katlā ielej olīveļļu un apcep garneles ar papriku, sīpoliem un ķirštomātiem.

3. Pielej ūdeni, vai buljonu aptuveni ½ glāzi, lai ūdens nedaudz pārklāj garneles.

4. Visu uzvāri, pievieno garšaugus, sāli, piparus un citrona sulu.

5. Pievieno kuskusu un samaisi. Kuskusu jāiemaisa tā, lai nepaliek šķidrums.

6. Noņem no uguns un uzliec katlam vāku. Ļauj kuskusam uzbriest 5 – 10 minūtes.

7. Noņem vāku un apmaisi to, lai tas kļūst irdens.