Lazanjas rullīši ar garnelēm spinātu-siera mērcē Atpakaļ


2
Sastāvdaļas
Porciju skaits: 

Vārošā ūdenī liek mērcēties lazanjas plāksnes. Ik pa brīdim saudzīgi pakustina, lai nesalīp.

Uz pannas uzlej olīveļļu, sakarsē un apcep (drīzāk pasautē) no sākuma puravus, pēc tam pievieno ķiploku un gabaliņos sagrieztu tomātu (bez mizas un sēklām). Mazliet pacep un pievieno garneles. Atkal mazliet pacep un pievieno svaigo sieru. Ja nepieciešams pieliek sāli un piparus. Nedaudz pacepina un liek malā dzesēties.

Sagrieztas spinātu lapas mazliet apcep, pielej pienu uzvāra un piecer sarīvētu Parmezānu. Kādu minūti pavāra.

Izmērcētās plāksnes nosusina papīra dvielī. Garneļu pildījumu sadala sešās līdzīgās daļās un no katras plāksnes izveido rullīti.

Pusi mērces ielej cepamtraukā, virsū izvieto sagatavotos rullīšus un pārlēj atlikušo mērci. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep ~30 min.