Jūras asaris ar laimu un dillēm Atpakaļ


340
Sastāvdaļas
Porciju skaits: 

Notīra dārzeņus, sagriež velamā formā un liek verdošā ūdenī vārīties uz 5-7 minūtēm.

Zivi notīra, iegriež 3 vai 4 kabatiņas, ierīvē ar sāli, paprikas pulveri un pipariem. Katrā iegriezumā, kā arī zivs vēderā ieliek laima šķēlīti un diļļu pušķīti.

Cepamtraukā ielej 1 t.k. olīveļļu, izsmērē pa visu trauka virsmu. Apvārītos dārzeņus nokāš un kārto cepamtraukā. Apkaisa ar sāli un, ja vēlas, pārlej ar baltvīnu. Virsū liek zivi un ievieto uz 200-220C uzsildītā cepeškrāsnī. Cep aptuveni 30 min.