Ar sieru pildīti šampinjoni Atpakaļ


Autors: Nata
20
Sastāvdaļas

 Pagatavošana:

1.Šampinjonus noskalo, nosusina, nogriež kātiņu galus. Tad katram šampinjonam rūpīgi izņem visu kātiņu (tos noliek malā, jo vajadzēs vēlāk) un iztīra brūnās "lapiņas", lai sēnes iekšpusē būtu vieta pildījumam.
 
2.Kātiņus sakapā, sīpolu un ķiplokdaivas sīki sagriež, visu samaisa kopā ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pannā sakarsētā sviestā (es eļļā) apcep sēņu kātiņus ar sīpoliem, ķiplokiem un pētersīļiem.
 
3.Bļodiņā samaisa svaigo sieru ar apceptajām sēnēm un divām ēdamkarotēm rīvēta siera. Pievieno piparus, sāli un čilli pulvera šķipsniņu.
 
4.Šampinjonus piepilda ar siera masu.
 
5.Pildītās sēnītes liek ar sviestu ieziestā cepamajā traukā un katrai cepurītei vēl pārkaisa rīvētu sieru. Es liku uz cepampapīra, kurš nedaudz ietaukots ar sviestu. Cep 200 grādos 15-20 minūtes (es cepu 20min).