Cūkgaļas karbonāde Atpakaļ


215
Sastāvdaļas
Porciju skaits: 

Pagatavošana:

Gaļu nomazgā, sagriež šķēlēs 2–2,5 cm biezumā, izklapē
0,5 cm biezumā. Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, samaisa ar
tomātu pastu un sinepēm.

Gaļu ierīvē ar sāli un garšvielām.
Multikatla traukā ielej eļļu, liek gaļu, burkānu maisījumu. Uz-
liek vāku, nospiežot taustiņu IZVĒLNE uzstāda programmu
MUlTIPAVĀRS, ar taustiņu TEMPERATŪRA uzstāda 120°С.


Nospiež taustiņu LAIKA UZSTĀDĪŠANA, pēc tam ar taustiņu
PAGATAVOŠANAS LAIKS uzstāda mirgojošo indikātoru uz
15 minūtēm. Nospiež taustiņu STARTS, gatavo līdz program-
mas beigām.

Vairāk par multivārāmo katlu