Kabaču ikri Atpakaļ


20
Sastāvdaļas


Pagatavošana:

 

Kabačus nomizo, izņem sēklas un sagriež kubiciņos 1,5–2 cm. Bur-
kānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolus sagriež pusgredzenos, ķiplokus
- šķēlītēs. Multikatla traukā ielej eļļu, liek sīpolus, burkānus, ķiplokus
un samaisa, uzliek vāku.

Nospiežot taustiņu IZVĒlNE uzstāda
programmu CEPŠANA. Nospiež taustiņu LAIKA UZSTĀDĪŠANA,
pēc tam ar taustiņu PAGATAVOŠANAS LAIKS uzstāda mirgojošo
indikātoru uz 20 minūtem.

10 minūtes pirms gatavošanas beigām,
noņem vāku un samaisa dārzeņus. Uzliek vāku un gatavo līdz prog-
rammas beigām. Nospiež taustiņu UZSIlDĪŠANA–ATCElŠANA,
noņem vāku, liek kabačus, rūpīgi samaisa, uzliek vāku. Nospiežot
taustiņu IZVĒlNE uzstāda programmu SAUTĒŠANA. Nospiež
taustiņu LAIKA UZSTĀDĪŠANA, pēc tam ar taustiņu PAGATAVO-
ŠANAS LAIKS uzstāda mirgojošo indikātoru uz 1 stundu.

Nospiež taustiņu STARTS, gatavo līdz programmas beigām. Gatavu masu
izlaiž caur gaļas mašīnu, atkal liek multikatla traukā, pievieno pi-
parus, etiķi, cukuru un sāli, rūpīgi samaisa. Uzliek vāku, nospiežot
taustiņu IZVĒLNE uzstāda programmu SAUTĒŠANA.

Nospiež taustiņu LAIKA UZSTĀDĪŠANA, pēc tam ar taustiņu PAGATAVO-
ŠANAS LAIKS uzstāda mirgojošo indikātoru uz 20 minūtēm. No-
spiež taustiņu STARTS, gatavo līdz programmas beigām.

 

Vairāk par multivāramo katlu