Kakla karbonāde Atpakaļ


Sastāvdaļas


Pagatavošana:

 

Gaļu nomazgā. Olīveļļu, sāli un garšvielas samaisa. Kakla kar-
bonādi ierīvē ar gatavo maisījumu, ar nazi iegriež “kabatiņas”
kurās ievieto ķiploku daiviņas un noliek ledusskapī uz 4–8
stundām.

Multikatla traukā liek gaļu, uzliek vāku, nospiežot
taustiņu IzvēlNE uzstāda programmu MUlTIPAVĀRS, ar
taustiņu TEMPERATŪRA uzstāda 160°С.

Nospiež taustiņu
LAIKA UZSTĀDĪŠANA, pēc tam ar taustiņu PAGATAVOŠA-
NAS lAIKS uzstāda mirgojošo indikātoru uz 10 minūtēm.

Nospiež taustiņu STARTS, noņem vāku un apcep gaļu, ar taus-
tiņu ATCElŠANA atslēdz programmu. Gaļu pārlej ar ūdeni,
uzliek vāku, nospiežot taustiņu IzvēlNE uzstāda programmu
SAUTĒŠANA.

Nospiež taustiņu STARTS, gatavo līdz prog-
rammas beigām.

Vairāk par multivārāmo katlu