Gulaša zupu ar sarkanās pupiņas Atpakaļ


Autors: Dace
Sastāvdaļas



Tehnoloģija recepte:





Šī biezā zupa var būt arī vārīti pot.





Ja jūs gatavojas multivarke - visu uzreiz, apcept to, ja mēs pavārs pot - visi cepts pannā, un tad, kas pot.





Sīpoli smalki sagriež, apceptas "cepšanas", tad pievieno burkānus, sarīvētu uz rupjas rīve, tad šķēlēs gaļu mazos gabaliņos. Sarkanās pupiņas nakti pirms mērcēt aukstā ūdenī, ielieciet ledusskapī. Ja pupiņas katlā, nomazgājiet to ar aukstu ūdeni.





Pupas un kartupeļi (sagriež lielos gabalos) pievienot zupa kopā ar lauru lapu, pievieno ūdeni tik daudz, lai tas nedaudz attiecas uz visiem produktiem, ļauj "slāpē" pie 1:00.





Tad izvelciet kartupeļi, biezeni un pievienot atpakaļ zupa.





Ieslēdz "tvaicējot" 10 minūtes, pievieno smalki sakapātus garšaugus un kalpot. Zupa izrādās ļoti bagāta un bieza.