Baklažānu sautētas ar gaļu un dārzeņiem Atpakaļ


Autors: Dace
Sastāvdaļas



Sagatavošana:



Karbonāde baklažāni shaybochkami, sāls un dot nostāvēties 20-30 minūtes.



Gaļu sagriež gabaliņos. Ievietojiet to pirmā kārta multivarochnuyu pan.



Tālāk, mēs gabals slāņi: sīpolu pusgredzenus, sāli, piparus, pievieno Provence garšaugus, pievienojiet lauru lapas, sinepes, pupas, baklažāni, tomāti un top dara režģis majonēze, pipari. Pievieno burkānus, rīvētu uz rīve un nedaudz Korejas zaļumiem.



Tālāk, smalki sakapātus ķiplokus, un pēc tam par baklažānu slāni, pipari. Tomātu šķēles, piparus un pārlejiet majonēzi.



Pagrieziet režīmu "cepšanas" par 40 minūtēm, un gaida signālu.



Virpotas dārzeņus savā sulā un  gaļu.