Vistu pēdas Atpakaļ


Sastāvdaļas
Vistu pēdas
 
Kad plānojas iemalkot spainīti alus - ir jāpadomā par uzkodām ...

un kamdēļ gan nepagaršot ko specifičiskuju ? vēl jo vairāk, ka tas ir pieejams jebkurā vistu gaļas bodē ...

Vistu pēdas - klasiska ķīniešu recepte ar mazliet "letiņu piešāvienu" ... var jau šausmināties par vistu pēdu skatu "kas kā zīdaiņa pirkstiņi", bet kā ķīniešu sakāmvārds vēsta "vienīgais ko nevar apēst ir mēness atspulgs ūdenī".

Vistu pēdas satur ļoti daudz saistvielu un buljons no tām sanāk dievīgākais, bet novārītas tās diemžēl zaudē savu smeķi - tamdēļ centīsimies saglabāt i recekli i stingrību ... 

slājam uz vistu bodi ...
 
Vistu pēdas
 
Gādājam :

1. puskilo vistu pēdu - pamatam
2. medus - saldumam
3. soja - sīvumam
4. tabasko mērce - asumam
5. citrons - skābumam
6. kvass - karamelei
+ ingvers, anīss, sāls



sākam ar vistu pēdu manikīru - nogriežam nagus
 
 
Vistu pēdas
 
metam vistu pēdas grāpī lai "apvirst" un mikrobu zarazu nogalina... 
 
Vistu pēdas
 
kamēr ūdens uzvāras, sagatavojam marinādi
medus - saldumam
soja - sīvumam
puse citrona - skābumam
 
Vistu pēdas
 
Kad ūdens uzvāras nāk lērums ar putām - šis ir mirklis visu noliet nost ...
 
Vistu pēdas
 
nolejam ūdeni un pēdas noskalojam zem ūdens
 
Vistu pēdas
 
liekam vistu pēdas bļodā un ņemam sagatavoto marinādi
 
Vistu pēdas
 
visu samaisam un atstājam uz stundiņu - ievilkties ...
 
Vistu pēdas
 
pa tam laikam gatavojam sautēšanas smeķi
kvass - karamelei
citrons - skābumam
soja - sīvumam
tabasko - asumam

proporcijas "visnotaļ no katra mēles karājas"
 
Vistu pēdas
 
vistu pēdas pannā un sautēšanas marināde klāt ...
 
Vistu pēdas
 
pielejam ūdeni, tā lai pēdas peldas ...
 
Vistu pēdas
 
nomizots ingvers un anīsa graudi - smārdam ...
 
Vistu pēdas
 
Vāku uz pannas virsū un sagaidam burbuļus - tad uguni uz vidēju un pasautējam minūtes 20-30mit "zem vāka"
 
Vistu pēdas
 
vācam vāku nost un laujam šķidrumam novirst ...
 
Vistu pēdas
 
līdz sāk rauties pannas lejā karamele - maisam pēdas lai "apraujas"
 
Vistu pēdas
 
liekam vistu pēdas uz šķīvja un sagaidam kamēr atdziest ... kvasa un buljona karamele panāks to, ka pēdas būs itkā glazūras receklī, bet nesmērēs rokas "pie alus piekožot"
 
Vistu pēdas
 
Vistu pēdas ir OK ...
 
Vistu pēdas
 
 
 
Kaķi ... taču nav ēdami - vai ne ?...
 
Vistu pēdas