Divdaļīgs ābolu saldais Atpakaļ


Sastāvdaļas


Cepti āboli ar medu-Nogriez āboliem apakšējo daļu, lai tie smuki stāv. Kārto ābolus uz pannas un cep tos. Kad no āboliem sāk izdalīties sula, lej tiem pa virsu medu. Lai pastiprinātu medus garšu, pieliec arī ziedputekšņus. Kad āboli jau gandrīz gatavi, pielej tiem klāt viskiju. Āboli ir gatavi tad, kad ir mīksti, bet nav izjukuši.
Biezpiena krēms - Izberz caur sietu biezpienu, pievieno tam klāt mazliet mērcītes, kurā cepas āboli, pieliec skābo krējumu, saberztu citronmelisi, sajauc visu kopā – 1. daļa gatava. Kārto uz šķīvja ābolus, pa virsu liec biezpiena krēmu. Gardi un veselīgi!