Borščs Atpakaļ


Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

liellopu gaļa – 1kg

bietes – 350-400g, kāposts-300g

½ citrona sula

1 sīpols

burkāni – 300g, augu eļļa

kartupeļi – 500g, ķiploks- 1-2 daiviņas

svaigi tomāti, tomātu pasta

cukurs, sāls, lauru lapa

Pagatavošana:

Izvēlieties programmu „Zupa”. Ielieciet multi vārāmā katla traukā gaļu un aplejiet to ar ūdeni. Vāriet gaļu pusotru stundu, tad nokāsiet bulijonu, iztukšojot trauku. Smalki sagrieziet sīpolu. Sarīvējiet burkānu. Sagrieziet kāpostu, burkānus un bietes garenos salmiņos. Iestatiet režīmu „Cepšana”. Ielejiet ierīces traukā nedaudz augu eļļas. Ieberiet tajos sagrieztos dārzeņus. Cepiet aptuveni 8 minūtes. Kad dārzeņi apcepti, pievienojiet tomātu pastu. Sagrieziet izvārīto liellopu gaļu vienādos gabaliņos un pievienojiet apceptajiem dārzeņiem. Pārlejiet visu ar iepriekš izvārīto bulijonu. Pievienojiet sagrieztus kāpostus. Ieslēdziet režīmu „Zupa” un vāriet 50 minūtes. 10 minūtes pirms gatavošanas beigām pievienojiet sagrieztus svaigus tomātus, izspiesta ķiploka daiviņas, lauru lapu un citrona sulu.