Aknu plācenīši Atpakaļ


Sastāvdaļas:
aknas (liellopu, cūku vai vistu)- 1kg
olas- 2 gab.
Milti- 1gl.
Pipari, sīpols un sviests
Pagatavošana:
Samaliet aknas gaļasmašīnā (vai blenderī) kopā ar sīpolu un gabaliņu speķa. Pievienojiet masai jēlas olas un miltus. Pievienojiet piparus un sāli. Pievienojiet vēl miltus līdz iegūstat elastīgu masu. Ieslēdziet multi vāramo katlu režīmā „Cepšana”. Ielieciet traukā sviestu (vai augu eļļu). Pagaidiet līdz trauks uzkarst. Tad ar kausiņu lejiet „aknu mīklu”. Viegli apcepiet no abām pusēm. Pietiek ar trim minūtēm. Aknu placenīšus pasniedziet ar savām iecienītākajām piedevām.