Cūkgaļa ar kāpostiem Atpakaļ


Sastāvdaļas:
  • cūkgaļas fileja- 700g
  • kāpostgalva
  • sīpoli- 3 gab.
  • tomātu pasta- 1 ēd.k.
  • augu eļļa, gaļas kopējā garšviela
  • cukurs, pipari, sāls
Pagatavošana:
Iestatiet multi vārāmo katlu režīmā „Cepšana”. Sagrieziet cūkgaļu nelielos gabaliņos. Ielejiet ierīces traukā ēdamkaroti augu eļļas. Pievienojiet sagriezto gaļu. Cepiet 10 minūtes. Sagrieziet sīpolu pusgredzenos un pievienojiet gaļai. Pievienojiet tomātu pastu, sāli, cukuru, piparus un garšvielas pēc garšas. Samaisiet visu. Sagrieziet kāpostu un pievienojiet katla saturam. Tad pievienojiet sarīvētu burkānu. Pārslēdziet multi vārāmo katlu režīmā „Sautēšana”. Uzstādiet taimeri uz 1 stundu. Kad atskan skaņas signāls, „Cūkgaļa ar kāpostiem ” ir gatava!