Zoss ar dārzeņiem Atpakaļ


Sastāvdaļas:
  • pīles vai zoss fileja- 1-1,5 kg
  • kartupeļi- 200g
  • burkāni- 200g
  • sīpoli- 100g
  • pupiņas- 100g
  • 50g tauku vai augu eļļas
  • malti melnie pipari, sāls
Pagatavošana:
Sagrieziet gaļu nelielos gabaliņos. Sagrieziet sīpolus pusgredzenos vai nelielos kubiņos. Ielejiet ierīces traukā augu eļļu cepšanai. Pievienojiet sagrieztos sīpolus un zoss gaļu. Cepiet sīpolus ar gaļu tik ilgi, kamēr sīpoli kļūst zeltaini. Tad pievienojiet kartupeļus, burkānus, pupiņas, kukurūzas vālītes, sāli un piparus. Pārlejiet visu ar bulijonu vai ūdeni. Ieslēdziet režīmu „Sautēšana”. Iestatiet taimeri uz pusotru stundu. Kad atskan skaņas signāls- ēdiens ir gatavs. Labu apetīti!