Gulašs ar dārzeņiem Atpakaļ


Sastāvdaļas:
  • liellopu gaļas fileja- 700g
  • kartupeļi- 4 gab.
  • tomāti- 2 gab.
  • saldais bulgāru pipars (paprika)
  • sīpoli- 2 gab.
  • ķiploki- 2 daiviņas
  • melnie pipari
  • lauru lapas- 3 gab.
  • augu eļļa, svaigi zaļumi, sāls.
Pagatavošana:
Ieslēdziet multi vārāmo katlu režīmā „Cepšana”. Sagrieziet liellopu gaļas fileju vidēji lielos kubiņos. Ielejiet ierīces traukā augu eļļu cepšanai. Pievienojiet sagriezto gaļu. Cepiet līdz tai izveidojas zeltaina garoziņa. Pievienojiet pusgredzenos  sagrieztu sīpolu, tad sagrieztu papriku un tomātus. Pievienojiet kubiņos sagrieztus kartupeļus. Pievienojiet ķiplokus un lauru lapas. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas. Pievienojiet nedaudz ūdens (150 ml). Iestatiet taimeri uz 40 minūtēm. Kad atskan skaņas signāls, gulašs ar dārzeņiem ir gatavs!