Sautēti baklažāni Atpakaļ


Sastāvdaļas:

  • baklažāni- 2 gab.
  • gaļa- 350g
  • tomāti- 2 gab.
  • sīpoli- 2 gab.
  • burkāns
  • majonēze
  • sāls, pipari, garšvielas, ķiploks

Pagatavošana:

Baklažānus sagriež ripiņās, apkaisa ar sāli un atstāj uz 20-30 minūtēm. Gaļu sagriež gabaliņos. Liek katlā kā pirmo kārtu. Tālāk visu kārto pa kārtām. Liek virsū pusriņķos sagrieztu sīpolu. Pārkaisa ar sāli, pipariem un garšvielām, lauru lapu, sinepju sēklām. Nākamo liek baklažānu kārtu, tad tomātu kārtu, ko pārlej ar majonēzi. Uzber piparus. Nākamā kārta sastāv no rīvētiem burkāniem un zaļumiem. Pievienojam ķiploku. Liek virsū baklažānu kārtu, uzber piparus. Liek pa virsu gabaliņos sagrieztu tomātu, uzber piparus un pārlej ar majonēzi. Ieslēdz režīmu „Cepšana” uz 40 minūtēm.