Liellopu gaļa ar sīpolu un Atpakaļ


Sastāvdaļas:
  • liellopu gaļas fileja- 1kg
  • cietais siers-250g
  • sīpoli- 3 gab.
  • olīveļļa
  • majonēze-150 ml
  • sojas mērce, malti melnie pipari
  • garšvielas gaļai
Pagatavošana:
Sagrieziet gaļu šķēlītēs. Apdauziet katru gabaliņu ar virtuves āmuriņu. Ielieciet gaļas gabaliņus atsevišķā traukā un pārlejiet ar sojas mērci, pievienojot arī garšvielas. Atstājiet gaļu marinādē uz 2 stundām. Pieberiet piparus un rūpīgi ievietojiet gaļas gabalus multi vārāmā katla traukā. Smalki sagrieziet sīpolu un vienmērīgā kārtā uzberiet virsū gaļai. Plānā kārtiņā pārlejiet visam pāri majonēzi. Pārkaisiet ar rīvētu sieru. Ieslēdziet ierīci režīmā „Sautēšana”. Gatavojiet 1 stundu.