Dārzeņu ragū ar gaļu Atpakaļ


Sastāvdaļas
Sastāvdaļas:
  • gaļa- 600g
  • sīpoli- 3 gab.
  • burkāni- 2 gab.
  • kartupeļi- 5 gab.
  • tomāti- 3 gab.
  • paprika
  • lauru lapas- 3 gab.
  • pipari, sāls pēc garšas
Pagatavošana:
Pārslēdziet multi vārāmo katlu režīmā „Cepšana”. Sagrieziet gaļu mazos gabaliņos. Ielejiet ierīces traukā nedaudz augu eļļas un pievienojiet gaļu. Cepiet 10 minūtes. Sagrieziet sīpolus pusgredzenos. Sagrieziet burkānus salmiņos. Sīpolus un burkānus pievienojiet viegli apceptajai gaļai un turpiniet cept vēl aptuveni 5 minūtes. Pievienojiet sagrieztus tomātus un papriku. Tad sagrieziet kartupeļus kubiņos un pievienojiet katla saturam. Pārlejiet visam ūdeni. Pievienojiet sāli pēc garšas. Pievienojiet lauru lapas un piparus. Pārslēdziet ierīci režīmā „Sautēšana”. Iestatiet taimeri uz 30 minūtēm. Kad atskan skaņas signāls, „Dārzeņu ragū” ir gatavs!