Cūkgaļas cepetis Atpakaļ


Sastāvdaļas

Sastāvdaļas:

  • cūkgaļas karbonāde- 1kg
  • ķiploks- 4-5 daiviņas
  • citrons- 1 gab.
  • gaļas kopējā garšviela, sāls

Pagatavošana:

Jau iepriekš iemarinējiet cūkgaļas karbonādi sāls un citronu sulas šķīdumā. Izņemiet gaļu no sālījuma, rūpīgi noskalojiet un nosusiniet. Ar nazi izveidojiet  karbonādē atveres. Atverēs ievietojiet ķiploku daiviņu pusītes. Apgrieziet gaļu otrādi un atkārtojiet visu no otras puses. Ieberziet gaļu ar garšvielām. Ielieciet gaļu cepammaisiņā. Multi vārāmā katla traukā ielejiet 200ml ūdens un ievietojiet tur gaļu. Ieslēdziet režīmu „Cepšana”. Iestatiet taimeri uz 1 stundu. Kad atskan skaņas signāls, apgrieziet gaļu otrādi un gatavojiet vēl 1 stundu. Pēc skaņas signāla atstājiet ierīci aizvērtu vēl uz 40 minūtēm. Tad izņemiet maisiņu ar gaļu un ļaujiet atdzists. Cūkas cepetis ir gatavs!