Jēra gaļas sacepums Atpakaļ


 
Sastāvdaļas:
  • jēra gaļas fileja- 400 g
  • kartupeļi- 5 gab., tomāti- 3 gab.
  • sīpoli- 2 gab.
  • olas- 3 gab., saldkrējuma sviests- 100 g
  • piens, zaļumi, sāls, melnie pipari.
Pagatavošana:
Iestatiet multi vārāmo katlu režīmā „Zupa”. Nomizojiet kartupeļus, nomazgājiet un vāriet tos ierīcē aptuveni 20 minūtes. Kamēr kartupeļi vārās, gaļasmašīnā samaliet jēra gaļu. Izņemiet no ierīces kartupeļus, nokāsiet, bet 200 ml kartupeļu ūdens atstājiet un pārlejiet atsevišķā traukā. Pārslēdziet ierīci režīmā „Cepšana”. Ielieciet ierīces traukā saldkrējuma sviestu un izkausējiet to. Pievienojiet smalki sagrieztus sīpolus. Cepiet līdz sīpols iegūst zeltainu nokrāsu, pievienojiet malto gaļu. Pievienojiet sāli un piparus pec garšas. Turpiniet cept 10 minūtes. Kamēr cepās maltā gaļa, pagatavojiet kartupeļu biezeni, tam mazliet pielejot kartupeļu ūdeni, pienu un 1 nevarītu olu. Iegūto kartupeļu biezeni kārtojiet uz ceptās gaļas. Tad lieciet tomātu kārtiņu , ko pārlej ar sakultām olām. Parslēdziet ierīci režīmā „Cepšana”. Iestatiet taimeri uz 30 minūtēm. Kad atskan skaņas signāls, jēra gaļas sacepums ir gatavs!