Virtuve Atpakaļ

Arroz Con Pollo

Arroz Con Pollo

 

Lielā kastrolī vai pannā uzkarsē 1 tējkaroti eļļas un labi apbrūnina cāļa gabalus no visām pusēm, tad izņem tos no pannas, ieliek tur ķiploku, sīpolu, piparus un sautē, kamēr sīpols ir zeltains. Ieliek cāli atpakaļ pannā, pievieno atlikušo eļļu un sutina aptuveni 15 minūtes.

Pievieno tomātus, buljonu un liek vārīties, nedaudz vēlāk pievieno rīsus un garšvielas. Uzliek vāku un vāra uz lēnas uguns, kamēr rīsi un vista ir mīksti un šķidrums ir ievilcies, aptuveni 20 minūtes. Garnē ar zirņiem un pimiento.

 

 

 
Sastāvdaļas
olīveļļas   2 tējkarotes
domāta cāļa   1,3 kg
ķiploka daiviņa   1
sīpola   1/2
zaļais vai sarkanais pipars   1
sagriezti tomāti   3 kubiņos
cāļa buljona   2
rīsu   1 tase
sarkano piparu   1/4 tējkarotes
sāls   2 tējkarotes
safrāna   pēc garšas
vārītu mazo zirņu   3/4 tases
sagriezts pimiento   1 strēmelēs

www.Gatavojam.lv

Resursi internetā: Arroz Con Pollo
  • Līdzīgas ziņas

Izsoles

Visas izsoles